Cu toții la surf – Surf’s Up (2007)

Cu toții la surf – Surf’s Up (2007) Film Online Subtitrat


Regia: Ash Brannon, Chris Buck
Actori: Shia LaBeouf, Zooey Deschanel, Jon Heder
An: 2007
Gen: Animatie, Comedie, Familie
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<-EJPB7KIr-c/Surf%27s_Up.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Cu toții la surf – Surf’s Up

Filmul explorează culisele unei competiții de surf între pinguini. Bazat pe suprinzătoarea revelație că pinguinii sunt de fapt cei care au inventat acest sport, “Surf’s Up” spune povestea unei echipe de specialiști în documentare care filmează în culisele celei mai tensionate, sfâșietoare și periculoase competiții de surf cunoscute vreodată, Penguin World Surfing Championship. Personajul principal este Cody Maverick, un surfer amator care participă pentru prima oară la competiție. De mic fiind pasionat de surf, Cody nu-și ratează șansa vieții: aceea de a deveni campion și de a se face cunoscut drept cel mai mare surfer.

Un film motivant pentru copii si o animatie placuta pentru adulti, fiind un film de gen care se adreseaza ambelor categorii cu mare succes. Vvenind cu o poveste extrem de frumoasa, numeroase momente tensionate cat. Si unele savuroase, de mare efect, care iti dau incredere in visele tale. Reusind sa iti ofere o motivatie nemaipomenita. Nu este chiar ceva revolutionar in materie de gen, nici pe departe, insa este un film simpatic. Ca majoritatea produse de aceasta casa de film, meritand o vizionare de catre orice categorie de varsta.