Cu inima curată – Tiszta szívvel (2016)

Cu inima curată – Tiszta szívvel (2016) Film Online Subtitrat


Regia:
Actori: Szabolcs Thuróczy, Mónika Balsai, Zoltán Fenyvesi
An: 2016
Gen: Actiune, Comedie, Drama
IMDB: 7.7Sinopsis Cu inima curată – Tiszta szívvel

O comedie despre o bandă de gangsteri în scaune cu rotile, despre doi tineri cu dizabilități locomotorii care se fac amici buni cu un hitman mișto, și el tot în scaun rulant. Astfel, cei trei intră în cârdășie cu mafia, mai ales că nici unul nu are prea multe de pierdut.

În aventura lor, nimic nu e ceea ce pare căci nu există graniță între fantezie și realitate, iar în timp ce eroii noștri ajung dintr-un schimb de focuri în următorul, ajungem și noi să cunoaştem provocările zilnice ale vieții în scaun cu rotile. În mod paralel, vedem și modul în care un copil abandonat își iartă tatăl.

Rupaszov este un fost pompier cu handicap, recent eliberat din închisoare pentru filmarea unui ofițer de poliție. Atunci când a pierdut drumul său, după un accident pe care l-au lăsat paralizat de la brâu în jos. La întâmplare, el se imprieteneste tineri Zolika și Barba, doi tineri cu handicap care trăiesc într-o casă de îngrijire. Luându-i la un club pentru a obține beat, el le folosește ca asistenți ai săi în faptele sale pentru baron al drogurilor sârb. Rados, cu convingerea că nimeni nu ar suspecta un infirm.

La scurt timp, talentul Rupaszov pentru dușmani cules-off Rados “, el câștigă un venit frumos. Si sârb îi oferă sume mari de bani pentru a scoate rivalii cheie. Dar, pe de învățare, care sa așezat lovit de om a fost folosind complici. Rados seturi în curând despre asigurându-vă că toate trei sunt “luate de îngrijire.”