Crystal Inferno (2017)

Dezastrul loveste cand doi adolescenti sunt prinsi intr-un incendiu la etajul 20 al unui zgarie-nori. Parintii lor sunt la etajul 60. Vor supravietui flacarilor?

Povestea Crystal Inferno online subtitrat este lipsita de originalitate si urmeaza corporatii malefice, arhetipuri sanatoase si haos. Un adevarat film de vara de la Syfy. Singura exceptie pozitiva si puternica fata de aceasta premisa putin luminoasa este feminitatea plina de eroina a lui Supergirl / Wonder Woman in caracterul lui Claire Forlani. Din pacate, folosirea actorului Jamie Bamber a fost o dezamagire evidenta. Efectele speciale sunt asa si asa, si acest lucru nu inseamna ca filmul este rau sau ieftin, tocmai nu a vrut sa fie ca Inferno Skyscraper Escape de pe canalul Syfy.

Crystal Inferno online subtitrat se bazeaza mai mult pe a fi un film bazat pe poveste, care se concentreaza asupra personajelor si nu are efecte speciale aprinse pentru a face publicul sa zica “oooh” si “aaah”. In ceea ce priveste povestea, a fost destul de distractiva, desi foarte, foarte previzibila si generica.


Regia: Eric Summer
Actori: Claire Forlani, Jamie Bamber, Riley Jackson
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Familie
IMDB: 3.6


Crystal Inferno (2017) Online Subtitrat