Cry Wolf (2005)

Cry Wolf (2005) Film Online Subtitrat


Regia: Jeff Wadlow
Actori: Julian Morris, Lindy Booth, Jared Padalecki
An: 2005
Gen: Drama, Groaza, Mister
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cry Wolf

Cel care minte nu mai este crezut nici atunci cand spune adevarul… Cand o tanara este gasita asasinata, un grup de liceeni hotarasc sa-si sperie colegii de clasa raspandind zvonuri pe internet despre un criminal in serie numit The Wolf. Pentru a fi mai convingatori tinerii descriu viitoarele victime. Dar totul se transforma intr-un adevarat cosmar pentru studenti cand realizeaza ca oameni corespunzand descrierii lor incep sa fie gasiti morti. Acum trebuie sa faca ceva pentru a opri crimele. Mai ales ca in gluma lor tinerii s-au descris si pe ei insisi.

Un film surprinzator de inteligent suspans / groază. Observă titlul dublu-am dat să-l? Da, asta pentru că este nevoie de elemente din ambele pentru a face un film mult mai bun. Sunt foarte surprins au anulat proiectii criticilor pentru acest lucru, deoarece cred sincer că ar primi comentarii bune de la destul de multe critici. Poate greșesc.

Oricum ar fi, începe în modul Slasher post înainte de lovituri cu piciorul in mainile lucrurile in viteza. Este nevoie de repede capcanele urbane legenda / parabolă / indiferent că titlul este derivat din, cu un grup de copii bogați răsfățați decid să truc școala lor privat în gândire există un ucigaș în campus. Problema este … acolo de fapt ar putea fi.

Cele două conduce, Julian Morris si Lindy Booth sunt atât de fapt foarte bine. Booth, care nu a făcut aproape nimic în Dawn remake mort, strălucește mai luminos, de amestecare farmec fata-next-ușă cu un mincinos, manipulator alter-ego-ul. Si are sens pentru că personajul ei folosește fostul astfel încât ea poate realiza aceasta din urmă.


Trailer Cry Wolf