Crown Heights (2017)

Crown Heights (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Matt Ruskin
Actori: Lakeith Stanfield, Nnamdi Asomugha, Natalie Paul , Luke Forbes, Keith Stanfield, Adriane Lenox, Nnamdi Asomugha, Marsha Stephanie Blake
An: 2017
Gen: Biografie, Crima, Drama
IMDB: 5.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Crown Heights

În primăvara anului 1980, un adolescent este împușcat pe străzile din Flatbush, Brooklyn. Poliția exercită presiuni asupra unui martor pentru a identifica un suspect. Drept urmare, Colin Warner, un puști de 18 ani din vecinătatea Crown Heights, este arestat și judecat în mod abuziv pentru o crimă pe care nu a comis-o, fiind o victimă a unui sistem profund corupt care refuză să asculte.

Condamnat pe nedrept la închisoare pe viață, Colin își pierde speranța de a-și recupera nevinovăția, însă cel mai bun prieten al său, Carl King, își dedică viața pentru a restabili libertatea lui Colin, urmărind cu înverșunare toate pistele, ani de zile. King luptă peste 20 de ani pentru a inversa verdictul, luând împrumuturi pentru taxele de avocat și învățând sistemul judecătoresc. Filmul surprinde o autenticitate emoțională care aduce lumină asupra unei povestiri personale dureroase, și asupra unei probleme sistemice îngrozitoare.

Acest film povestește lupta de douăzeci și unu de ani de către el și fratele său pentru al elibera. În timpul perioadei de încarcerare, efectul de deading al acestei închisori este evidente prin faptul că lăsăm la iveală toate acele tehnici care ar servi pentru a face viața oamenilor din acest film mai interesantă.

Problema este că publicul este, de asemenea, supus acestei piedici opresive și plictisitoare. Drept urmare, această caracteristică de 94 de minute, care ar fi putut face un documentar excelent, nu reușește în prima datorie a oricărei opere de artă: să se angajeze și, da, să-și distreze audiența. Tot ce aflăm este că oamenii fac greșeli și iau mult timp să descopere lucrurile.