Crossword Mysteries: Proposing Murder (2019)

Filmul Crossword Mysteries: Proposing Murder (2019) online subtitrat o arata pe Tess care, in urma cu cinci zile, s-a întâlnit cu prietenul ei, Lyle, pentru a-l ajuta. El a cunoscut-o pe Abby acum un an și acum este un om mai bun. El lucrează, a devenit vegan și a obținut un post de profesor titular. Cu volumul său mare de muncă, Lyle își dă seama că are puțin timp pentru orice altceva. Cu toate acestea, în fiecare duminică, el și Abby se intalnesc și rezolvă, impreuna, rebusurile publicate de Tess.

Așadar, Lyle îi cere lui Tess să ascundă propunerea lui in casatorie, în integrama de duminică. Astăzi, detectivul Winston și detectivul Logan privesc corpul lui Lyle. Incaperea era pregătită pentru un mic dejun romantic, cu puzzle-ul cererii, inca nesoluționat.

Restul apartamentului lui Lyle a fost ravasit, dar nimic nu a fost furat. Tess nu poate crede că cineva i-a ucis prietenul; a fost unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-a cunoscut, dar detectivul Logan subliniază că, totusi, nu l-a mai văzut de 2 ani. Filmul Crossword Mysteries: Proposing Murder (2019) ne arata ca oamenii se pot schimba. Cu amenințări, un cuțit lipsă, un cifru din al Doilea Război Mondial și o carte pentru copii, criminalul lui Lyle va fi găsit.

Crossword Mysteries: Proposing Murder (2019) Online Subtitrat


Regia: Don McCutcheon
Actori: Lacey Chabert, Brennan Elliott, John Kapelos
An: 2019
Gen: Mister
IMDB: 7.1


Crossword Mysteries: Proposing Murder (2019) Online Subtitrat


Trailer