Crocodile Dundee in Los Angeles (2001)

Mick Crocodile Dundee (Paul Hogan) in Crocodile Dundee in Los Angeles (2001) online subtitrat s-a intors sa vaneze crocodili in tinuturile salbatice din Australia, insotit de frumoasa Sue Charleton (Linda Kozlowski) cu are acum are un baietel pe nume Mickey.

Dar aventurile lui in lumea civilizata nu s-au terminat inca. Sue este chemata in Los Angeles la ziarul tatalui sau, ca sa inlocuiasca temporar un director care murise in conditii suspecte, iar Mike si baietelul o insotesc in acesta noua aventura demna de numele Dundee.

Evident, Mike reuseste sa se amestece in ancheta, crezand ca acum are suficienta experienta ca sa faca fata lumii cosmopolite, sofisticate si uneori de-a dreptul dubioase din L.A. Hollywood. Beverly Hills. Vile somptuoase. Staruri de cinema… Acestea sunt pericolele pe care le are de infruntat Crocodile Dundee, dovedind spre deliciul nostru ca e mai putin primejdios sa te lupti cu crocodilii in mlastinile din Australia decat sa inoti cu rechinii in piscinele luxoase din Los Angeles.


Regia: Simon Wincer
Actori: Paul Hogan, Linda Kozlowski, Jere Burns
An: 2001
Gen: Aventura, Comedie, Crima
IMDB: 4.8


Crocodile Dundee in Los Angeles (2001) Online Subtitrat


Trailer