Croazieră infernală – Speed 2: Cruise Control (1997)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Croazieră infernală – Speed 2: Cruise Control (1997) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Romantic
Scenariu: Graham Yost, Jan de Bont
IMDB Rating: 3,7
Regizor(i): Jan de Bont
Actori: Sandra Bullock, Jason Patric, Willem Dafoe

Atunci când îi ascuzi iubitei adevărata ta identitate, reacţia ei ar putea fi dezaprobarea. Când eşti membru al trupelor speciale SWAT, s-ar putea chiar să te părăsească, dar dacă-i propui o vacanţă în Caraibe, s-ar putea să te ierte. Numai că şase zile de iubire şi odihnă se pot transforma în şase zile de calvar şi groază. Zis şi făcut!
“Legăturile intime care se stabilesc într-o situaţie extremă nu pot avea un final fericit”. Asta este filosofia de viaţă a lui Annie Porter. Ea ştie mai bine decât oricine, pentru că fostul ei iubit, poliţistul Jack, nu era chiar genul bărbatului romantic, motiv pentru care au fost obligaţi să se despartă. Dar acum şi-a găsit alesul, alături de care este fericită, şi care este convinsă că nu o minte. Aşa crede ea! Alex, noul ei iubit, este membru al trupelor speciale SWAT, dar îi ascunde acest lucru lui Annie de teamă să nu o piardă Croazieră infernală. Numai că minciuna iese întotdeauna la suprafaţă, iar Annie descoperă adevărul. Rezultatul este lesne de anticipat, numai că Alex ar face orice să-şi recucerească iubita. În cele din urmă, cumpără două bilete pentru ceea ce el îi promite că va fi o vacanţă de vis. Destinaţia: Caraibe, la bordul unuia dintre cele mai luxoase vase de croazieră. Şase zile de romantism, odihnă şi relaxare! Sună prea bine ca să fie adevărat. Si nici nu este Croazieră infernală…
Criticii au dat filmului Croazieră infernală o recepție mai ales negativ, criticând acțiune sale, poveste și caractere. Unul critică majoră a fost că setarea filmului pe un vas de croaziera se deplasează încet-a fost mult mai puțin palpitant decât setarea de viteză e pe un autobuz în mișcare rapidă. Filmul a fost o dezamagire financiara, câștigând 165 milioane dolari în întreaga lume împotriva unui buget de 110 milioane de dolari. Acesta a fost nominalizat pentru opt Zmeura de Aur, si a castigat premiul pentru “Cel mai prost Re-Make sau Sequel”.