Critters Attack! (2019)

Filmul Critters Attack! (2019) online subtitrat o urmează pe Drea, care este în vârstă de 20 de ani si are o slujbă de babysitting pentru un profesor de colegiu la care speră să urmeze cursurile. Luptand să distreze copiii profesorilor Trissy și Jake, alături de micul său frate, Phillip, Drea ii ia la o plimbare, fără să știe că creatorii străini misterioși au aterizat pe pamant și au început să devoreze toate lucrurile vii pe care le întâlnesc.

Critters Attack! (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Bobby Miller
Actori: Tashiana Washington, Dee Wallace, Jaeden Noel
An: 2019
Gen: Comedie, Groaza, SF
IMDB: 3.7


Critters Attack! (2019) Online Subtitrat in Engleza


Trailer


Review Critters Attack! (2019)

Producătorii au făcut o alegere interesantă, lovind-o pe Bobby Miller să direcționeze “Critters Attack!“. Filmul precedent al lui Miller “The Cleanse” la jucat pe Johnny Galecki ca pe un sac trist. Soluția ciudată de auto-ajutorare a lui Galecki pentru purificarea corporală a expulzat voma care sa transformat în mod inexplicabil într-un mini-monstru direct dintr-o halucinație a lui Jim Henson.

Deși filmul conținea aceste păpuși de dimensiuni mari, asemănătoare cu verișorii apropiați ai criticii, “The Cleanse” a fost de fapt un indie ciudat introspectiv adaptat pentru circuitul festivalului de film, și nu pentru un slot de film la miezul nopții la Syfy.

Chiar dacă Miller avea o experiență anterioară de a lucra cu niște mici ghouls grotesc, părea puțin ciudat să angajeze un auteur susținut, cu un ochi artistic, pentru a-și asuma o caracteristică de creatură în mod intenționat. Pe de altă parte, a părut, de asemenea, un accident inspirat pentru a face o rotație neobișnuit de off-kilter pe o franciza de cinema de 30 de ani, care a văzut mai multe zile fructuoase.

În mod ciudat, Bobby Miller nu transformă “Critters Attack!” într-un eseu jarmuschian personal încărcat cu semnificație metaforică sau ceva asemănător. Miller și scriitorul Scott Lobdell, care a scris, de asemenea, “Ziua fericită a morții” (revizuiți aici), păstrează, în schimb, “Critters Attack!“, cu respect, cu încăpățânare, aproape de rădăcinile sale în delirul aerisit. Fără nici o șmecherie tehnică, cum ar fi zgârieturile filmului sau nostalgia “Stranger Things”, Miller și Lobdell tunează “Critters Attack!” la un ton distractiv din anii 1980, pur și simplu prin scenă, poveste și stil.

În primele 20 de minute, filmul pare să aibă loc într-o perioadă nedeterminată de timp, care ar putea fi foarte bine 1986. Primul copil pe care îl întâlnim este Phillip care, în loc să privească la un telefon mobil sau la un joc video, telescopul la două OZN-uri care străbate orașul său mic. Sora lui mai mare, Drea, conduce o mașină cu o punte de casetă și primește o bandă de amestec literal de la garda de pază a campusului care poartă o pasiune pe ea.