Criminal Activities (2015)

Criminal Activities (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Jackie Earle Haley
Scenariu: Robert Lowell
Actori: Michael Pitt, John Travolta, Jackie Earle Haley, Dan Stevens
Anul: 2015
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Criminal Activities

Pentru toate titlul curajos și afișul noir are, cea mai mare parte a activității penale este încercarea sa satirică asupra genului crima. Thriller-ul functioneaza prin introducerea subplots în timp ce joacă în povestea principală. Cu o mulțime de răsturnări de situație și se transformă. În timp ce nu fiecare narațiune plătește, există o activitate solidă aici și este destul de interesant pentru a vedea diverse personaje, deoarece acestea sunt puse în situații extrem de volatile.

Patru tineri se reunesc la înmormântarea prietenului lor. Dupa un fum sunt intrigat de o oportunitate de investiție care eșuează aproape imediat. Din păcate pentru ei investiția este deja legat de o mafie și ei trebuie să facă o favoare dificil de curățat ardezie. greutățile lor în cele din urmă se transformă într-o spirală de luptă pentru putere periculoase cu nepoata sechestrat și nepot în timp ce agenții și asasini alerga după ei.

Este o premisă mai profundă decât se arată inițial, crearea unor straturi de subplots pe măsură ce înaintează. Unele dintre aceste secvențe sunt extrem de distractive, datorită Absurditatea lor și de livrare bune de către actorii. Edi Gathegi ca gangster implicat în toate situațiile comice iese în evidență chiar și printre firele capabile de John Travolta și Dan Stevens. Nu există mafie tematice naratiuni bizare neașteptate, sau, poate, o ușoară parodie a acesteia, care va livra chicot sau fiorul publicului.

Cu toate acestea, chiar și cu cele mai multe din poveste reușesc să fie de divertisment, filmul tinde să supraestimati. Ea are o multime de personaje secundare sau evenimente care pot să nu fie atât de important încă obține încă o mulțime de timp de pe ecran.


Trailer Criminal Activities