Crime justificate – Righteous Kill (2008)

Crime justificate – Righteous Kill (2008) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): Russell Gewirtz
IMDB: 6,0
Regia: Jon Avnet
Actori: Robert De Niro, Al Pacino, Carla Gugino

Psihologi poliție înregistrări de revizuire a unui om (Robert De Niro), care prevede ca numele lui David Fisk detectiv, de “Crime justificate” criminal. De Poezie Boy a câștigat porecla de operandi lui modus de uciderea criminali și lăsându poezii scurte cu trupurile lor. Fisk arată că se uită de până la partenerul său de aproape 30 de ani, Tom Cowan (care publicul este condus să creadă este personajul interpretat de Al Pacino), și-l consideră modelul său rol de modul în care ar trebui să fie un polițist. Caracterul Pacino este cunoscut sub porecla de “Cocosul” și lui De Niro de “Turk”, si sunt menționate ca atare în afara înregistrărilor.

Aceste înregistrări oferă o narațiune, iar filmul se deschide cu a zecea victima, un traficant de droguri pe nume Robert “Rambo” Brady (Rob Dyrdek). Turk și Rooster investiga crima cu mai puțin experimentat-Detectives Corelli (Carla Gugino), Perez (Ioan Leguizamo), și Riley (Donnie Wahlberg). Când au găsit o poezie pe corp, l-au legături cu Poezie Boy.

Ca “Crime justificate” Poezie violator achitat Jonathan Van Luytens și Tatăl Connell, un preot catolic și pedofil (copii inclusiv Poezie Boy însuși), tensiune construiește între Turk, Corelli, și Perez. Turk este acum trăiesc cu Corelli, care se întâmplă să fie fosta prietena a lui Perez. Poezia Boy atacă o victimă a paisprezecea a încercat, mafiot rus Evgheni Magulat, dar el supravietuieste și continuă să tragă în Perez lui casa si viol Corelli. Perez și Riley suspect Turk a fi Poezie Boy din cauza abilitățile sale markmanship și evaluări psihologice, astfel încât acestea să aranjeze o întâlnire în secret supravegheat între Turk și un traficant de droguri Marcus “Spider” Smith (50 Cent) (în care Turk se presupune că trebuie să-l omoare). Turk dovedește nevinovăția în timpul unei întâlniri cu acest traficant de droguri ca el are arma “greșit” și poemul umilitor, dar, evident, necorespunzătoare. După Perez și Riley părăsească scena nemulțumit, Rooster ucide Spider. În timpul acestei racla Cocos scade neatenție jurnalul său.