Crimă pe mare – Murder Ahoy (1964)

Miss Marple (Margaret Rutherford) investigheaza moartea unui prieten, care a fost ucis din cauze necunoscute. Pentru a afla adevarul, Miss Marple reface traseul pe care l-a parcurs victima. De-a lungul calatoriei din filmul online Crima pe mare – Murder Ahoy, insa, descopera mult mai multe crime si o grupare de hoti. Pentru multi telespectatori, inclusiv pe mine, acest film nu este cu adevarat un film al lui Miss Marple, asa cum ne gandim la el. Pentru majoritatea dintre noi acest film ar trebui sa fie cu Joan Hickson,dar cu toate acestea nu inseamna ca versiunile Rutherford nu sunt bune.

Acesta Crima pe mare – Murder Ahoy, este mai mult un film de Margaret Rutherford. Plotul este scris bine si ofera comedie si mister in acelasi timp. Dezvoltarea reala a cazului nu este atat de interesanta, dar totul este destul de distractiv pentru a ne face placere sa vedem filmul.

Rutherford ar putea fi acuzat de a face ceea ce face in mod natural, dar daca functioneaza? Realul partener de viata a lui, Stringer Davis, este o valoare buna ca intotdeauna, in rolul sau mic, asa cum este Tingwell detectivul cinic. Echipajul navei este foarte distractiv. Jeffries este aproape intotdeauna amuzant si este bine sustinut de Nimmo, Parsons, Mervyn si Benham.


Regia: George Pollock
Actori: Margaret Rutherford, Lionel Jeffries, Charles ‘Bud’ Tingwell
An: 1964
Gen: Comedie, Crima, Drama
IMDB: 7.1


Murder Ahoy (1964) Online Subtitrat