Creed II (2018)

In filmul Creed II online subtitrat, viata a devenit un numar de echilibristica pentru Adonis Creed. Intre obligatiile de natura personala si pregatirile pentru urmatorul meci, Adonis ajunge in fata celei mai mari provocari din viata sa. Are de infruntat un oponent ce are legaturi cu trecutul familiei sale si asta nu face altceva decat sa intensifice apropiata batalie din ring. Rocky Balboa e mereu in coltul lui Adonis, sprijinindu-l.

Impreuna, cei doi vor infrunta mostenirea lor comuna, vor pune la indoiala cauzele si motivele pentru care merita sa lupti si vor descoperi ca, in cele din urma, nimic nu e mai important decat familia. Creed 2 e despre intoarcerea la origini, pentru a redescoperi din ce aluat e facut un adevarat campion si pentru a nu uita ca, orice ai face, nu poti scapa de propriul tau trecut.

Creed II (2018) Online Subtitrat in Romana


Alt titlu: Creed 2
Regia: Steven Caple Jr.
Actori: Tessa Thompson, Sylvester Stallone, Michael B. Jordan
An: 2018
Gen: Drama, Sport
IMDB: 7.2


Creed II (2018) Online Subtitrat


Trailer


Sylvester Stallone renunta

Interpretul unor personaje iconice ale marelui ecran, actorul Sylvester Stallone si-a luat la revedere de la unul dintre acestea. Starul a revenit in rolul lui Rocky Balboa pentru filmele Creed, insa, dupa cum a tinut sa mentioneze intr-un clip video postat pe contul sau de Instagram, a venit vremea retragerii. Franciza va fi insa continuata de Michael B. Jordan, protagonistul lui Creed.

Creed II (2018) Online Subtitrat in Romana

Acesta va fi, cel mai probabil, ultimul meu «rodeo», pentru ca ceea ce mi-am dorit sa se intample, s-a intamplat, desi nu-mi imaginam ca va fi posibil vreodata. Am crezut ca am terminat cu Rocky in 2006. Apoi mi s-a prezentat tanarul acesta, Michael B. Jordan, si totul s-a schimbat. Am predat stafeta unei noi generatii, cu noi povesti, noi aventuri…

Sunt extrem de multumit acum, ca fac pasul inapoi, pentru ca povestea mea a fost spusa si o alta lume se deschide in fata publicului cu aceasta generatie noua. Vreau sa multumesc tuturor acelora care l-au primit pe Rocky in casele lor in acesti 40 de ani. A fost un privilegiu pentru mine sa pot crea si juca acest personaj. Din pacate… totul trece si se sfarseste. Va iubesc, oameni buni si generosi. Si pe Rocky, de asemenea”, a mai spus actorul.