Creed (2015)

Filmul Creed online subtitrat spune povestea lui Adonis Creed (Michael B. Jordan), nepotul rivalului in ring al lui Rocky Balboa, Apollo. Acesta ajunge sub tutela baranului Rocky, desi accepta cu greu sa il aiba ca mentor.

Filmul Creed online subtitrat isi merita numele de Rocky VII, si asta datorita carismei lui Stallone, care dincolo de varsta respectabila aminteste de furia personajelor din tinerete si completeaza perfect un Adonis tanar, musculos, furios in ring dar lipsit de acel aplomb al lui Stallone. De altfel, multe lucruri din film aduc omagiu lumii Americii din anii 70, cu sali de box ilegale, strazi periculoase si legende ale boxului, personaje care poarta caciuli negre, lumea aceea pe care o stim adesea din filmele de categorie B.

In plus, si traseul „micului” Creed aminteste mult de parcursul lui Rocky – scenele de antrenament in conditii dificile, alergari si curse in zapada – si nu in sali moderne, precum adversarii sai. Apar cateva clisee de Hollywood (copii care ii sorb dn priviri pe boxeri visandu-se in ring, antrenorul batran si marginalizat, competitorul tanar si ambitios).


Regia: Ryan Coogler
Scenariu: Ryan Coogler, Aaron Covington
Actori: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson
Anul: 2015
Gen: Drama, Sport
IMDB: 7.6


Creed (2015) Online Subtitrat


Trailer