Created Equal (2017)

Created Equal (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Bill Duke
Actori: Lou Diamond Phillips, Aaron Tveit, Gregory Alan Williams
2017
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 3.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Created Equal

Creat Equal are un complot care pur și simplu nu se poate întâmpla. O călugăriță dorește să meargă la un seminar catolic pentru a deveni, în cele din urmă, preot. Cu toate acestea, Biserica Catolică și papii au fost adamant … .și singuri, pot deveni preoți. Astfel, femeia se apropie de o firmă de avocatură pentru a da în judecată Bisericii să o accepte la seminar, deoarece este discriminată prin faptul că nu este permisă în program.

În timp ce vedeam pe cineva care dorea să acționeze în judecată pentru acest drept, găsirea unei firme de avocatură sau a unei instanțe dispuse să încerce să soluționeze această problemă în Statele Unite este problematică, deoarece aceasta încalcă în mod clar noțiunea de libertate religioasă. Parlamentarii și judecătorii pur și simplu nu pot și nu pot crea doctrină religioasă. Cu toate acestea, regizorii care au creat Equal au reușit, într-un fel, să facă povestea interesantă și convingătoare.

Sora Batista (Edy Ganem) este o călugăriță nefericită. Se simte neîmplinită în acest rol și simte că Dumnezeu a chemat-o să fie primul preot catolic. Acest caz aparent nevalabil este dat unui avocat care este cunoscut pentru întotdeauna stabilirea cauzelor fără a le lua în instanță. Tom Reilly (Aaron Tveit) intenționează să convingă sora să renunțe la caz sau să accepte o decontare în numerar.

La urma urmei, el pare un tip cinic, care este mult mai interesat să facă partener la firma de avocatură decât să facă altceva. Cu toate acestea, se întâmplă ceva neobișnuit … în timp, sora Batista îl câștigă și îl convinge că ar putea să câștige cazul.