Crazy Rich Asians (2018)

In comedia romantica Crazy Rich Asians online subtitrat, bazata pe romanul omonim scris de Kevin Kwan, trei familii instarite din China se pregatesc pentru nunta anului.

Realizat dupa un roman de succes lansat in 2013 de Kevin Kwan, Crazy Rich Asians s-a ridicat in acest week-end peste „valurile” facute la box office de The Meg si a cucerit primul loc in clasamentul nord-american. Productia Warner Bros., cu o distributie aproape in totalitate asiatica, a strans 25,2 milioane de dolari la debut – si a depasit cu mult asteptarile realizatorilor.

Crazy Rich Asians online subtitrat este prima comedie romantica din 2015 incoace care strange peste 20 milioane de dolari in week-end-ul lansarii. Ultima productie a genului care a mai strans o suma atat de mare a fost Trainwreck, filmul lui Amy Schumer (30 milioane de dolari la debut).

Crazy Rich Asians (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Jon M. Chu
Actori: Constance Wu, Henry Golding, Michelle Yeoh
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 7.0


Crazy Rich Asians (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review

Realizat după un roman de succes lansat în 2013 de Kevin Kwan, Crazy Rich Asians s-a ridicat în acest week-end peste „valurile” făcute la box office de The Meg şi a cucerit primul loc în clasamentul nord-american. Producţia Warner Bros., cu o distribuţie aproape în totalitate asiatică, a strâns 25,2 milioane de dolari la debut – potrivit BoxOfficeMojo.com – şi a depăşit cu mult aşteptările realizatorilor.

Este prima comedie romantică din 2015 încoace care strânge peste 20 milioane de dolari în week-end-ul lansării. Ultima producţie a genului care a mai strâns o sumă atât de mare a fost Trainwreck, filmul lui Amy Schumer (30 milioane de dolari la debut).

O surpriză plăcută pentru cei de la Warner Bros. o reprezintă şi evoluţia în top a lui The Meg, filmul cu Jason Statham ce trece acum pe locul doi, cu încasări de 21,1 milioane de dolari. Action horror-ul, ce a beneficiat de un buget de aproximativ 130 milioane de dolari, a strâns peste 314 milioane în toată lumea (din care 45 de milioane numai la debut).

Pe locul trei în clasament a debutat noul film al lui Mark Wahlberg, Mile 22, cu 13,6 milioane de dolari. Pelicula este regizată de Peter Berg (Lone Survivor, Hancock). Mission: Impossible – Fallout se află pe locul patru (cele 10,5 milioane de dolari din acest sfârşit de săptămână ridică totalul internaţional la 501,4 milioane de dolari).

Topul cinci este încheiat de aventura plasată în ani preistorici, Alpha, ce a debutat cu 10,5 milioane de dolari.