Crăiasa Zăpezii 3 Foc şi Gheaţă – The Snow Queen 3 (2016)

Crăiasa Zăpezii 3 Foc şi Gheaţă – The Snow Queen 3 (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Aleksey Tsitsilin
Actori: Andrey Korenkov, Robert Lence
An: 2016
Gen: Animatie, Aventura, Familie
IMDB: n/a


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Crăiasa Zăpezii 3 Foc şi Gheaţă – The Snow Queen 3

Împreună cu noul său prieten, Rollan, Gerda încearcă să descopere adevărul din spatele legendei care terorizează ţinutul trolilor şi. Din greşeală, sunt loviţi de vraja focului şi a ghieţii. Dacă la început li se pare amuzant faptul că Rollan poate produce foc din degete. Iar Gerda poate îngheţa orice, curând puterile lor scapă de sub control şi trebuie să găsească soluţia de a reveni la normalitate.

Crăiasa Zăpezii şi trolul Orm nu vor lipsi nici ei, însă de această dată încurcăturile îi transportă pe toţi prin foc şi gheaţă cu mult umor şi distracţie către noi lecţii de viaţă pe care cei mici le vor învăţa.

Era odată un vrăjitor răutăcios, unul dintre cei mai răi, era chiar dracul. Şi vrăjitorul acesta a făcut o oglindă, dar nu era o oglindă ca toate oglinzile, fiindcă tot ce era mai frumos şi bun dacă se oglindea în ea aproape că nici nu se vedea, în schimb, tot ce era mai urât se vedea în oglindă foarte limpede şi chiar mai urât decât fusese. Cele mai frumoase privelişti în oglindă parcă erau spanac fiert şi cei mai buni oameni erau în oglindă urâcioşi sau şedeau cu capu-n jos. Feţele lor erau aşa de schimonosite că nu le puteai cunoaşte şi dacă, de pildă, cineva, care avea o alunică pe obraz, se uita în oglindă, alunica creştea şi îi acoperea tot obrazul ca o pată neagră.


Trailer Crăiasa Zăpezii 3 Foc şi Gheaţă – The Snow Queen 3

https://www.youtube.com/watch?v=RIWe1mLzAgk