Cracks (2009)

Cracks (2009) film online subtitrat

Regia: Jordan Scott
Actori: Eva Green, Juno Temple, María Valverde, Ellie Nunn, Adele McCann
Anul: 2009
Gen: Drama, Thriller
Durata: 104 minute
IMDB: 6.7

Cu excepția profesorilor drame de inspiratie si triumf-impotriva-cote saga sport, câteva înregistrări din genul liceu-film petrec mult timp în campus. La urma urmei, este în afara sălii de clasă, care toate lucrurile se întâmplă interesant: primele gusturile plăcerile și durerile maturitate timpurie. Filme Cracks internat-școală, în mod evident, sunt o bestie diferite. Simmering hormoni adolescenți vin la punctul de fierbere într-un oala sub presiune, care oferă nici o scăpare.

Dezavantajul in Cracks, pentru investitori, este o potențială lipsă de universalitate. Oricare ar fi propria noastră școală a fost ca, putem identifica toate cu cruzimile ocazionali și umilințe mici de americani comedii de liceu Mean Girls și American Pie, chiar dacă acestea nu au extins la pierderea noastră virginitatea fiind simulcasted peste intranet școală. În ceea ce privește clambering pe birourile noastre și declama, “O căpitane! Căpitanul meu!” în sprijinul unui profesor favorizate, Cercul poeților dispăruți în stil – nu atât de mult.

Principala problemă cineaștii trebuie să depășească este elitismul inerente ale acestor instituții. Cum sa faci publicul pese de încercările prin care trece Tarquin și Fenella? Soluții provin din filme Cracks, cum ar fi Wild Child (rasfatata printesa american Emma Roberts face restul fetelor arata relativ normal); Hole (totuși suportabil, Keira Knightley și PAL, probabil, nu merita să moară într-o gaură în pământ); și Pactul (nu minte intriga, hai să se minuneze de frumusețea străin de cheekboned-ras hotties Taylor Kitsch, Steven Strait, Toby Hemingway și Chace Crawford). Sau filmul ar putea fi stabilite în trecut. O distanță mai mare pentru publicul moderne, adevărate, dar în trecut oferă oportunități bogate pentru a face personajele suferă. În cazul în care copiii sunt înfometați, reprimate, cenzurat, pedepsit și bătut de regimurile autoritare școlare ale secolului trecut arbitrar, cum am putea să nu aibă grijă? Perma-irascibil Rupert Everett nu poruncește natural simpatie audiență, dar în altă țară, situat într-o școală Eton-ca ostile de 1930, el dă o încercare vechi bun.