Crăciunul la Castel – A Princess for Christmas (2011)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Crăciunul la Castel – A Princess for Christmas (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Damian
Actori: Katie McGrath, Roger Moore, Sam Heughan
An: 2011
Gen: Craciun, Comedie, Drama, Familie
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Crăciunul la Castel – A Princess for Christmas

Crăciunul se apropie și Jules Daly din Buffalo, Wyoming, încearcă din răsputeri să creeze o atmosferă de sărbătoare pentru cei doi copii ai surorii sale, al căror tutore este. Dar își pierde slujba chiar înaintea sărbătorilor și misiunea ei devine imposibilă.

Salvarea vine de la Ducele de Castlebury, nimeni altul decât bunicul copiilor. Ducele, deloc prietenos și nici pe departe copleșit de spiritul Crăciunului, îi invită, mai mult din obligație, pentru a-și cunoaște nepoții, la castelul său din Europa.

Este o lume complet nouă pentru familia americană, care descoperă palatul, dar și împrejurimile și obiceiurile locului. În pași de vals și printre fulgi de zăpadă, Jules îl cucerește, fără voia sa, pe fiul Ducelui, prințul Ashton, care este logodit, neoficial, ce-i drept, cu o domnișoară simandicoasă cu nume interminabil.

Este un fel de Cenusareasa. Desigur fascinanta nu este povestea, care e clasica, ci farmecul si maretia castelului Peles. Asa, intr-o doara, incercam sa-mi imaginez cata viata a fost acolo pe vremea Monarhiei. Cat de fascinanta era viata la castel, efervescenta culturala, deciziile politice luate. Sobrietatea Lui Carol I sau a lui Ferdinand in contrast cu melancolica Carmen Sylva sau a Reginei Maria a Romaniei. Filmul este usor digerabil, caci poti citi si cateva randuri intr-o gazeta cu un ochi.