Craciunul indragostitilor – Christmas in Love (2004)

Un celebru chirurg plastician din filmul Christmas in Love, Fabrizio (Christian De Sica) si fosta sa sotie, Lisa (Sabrina Ferilli) din filmul Craciunul indragostitilor – Christmas in Love online subtitrat, evita cu orice pret sa se intalneasca, chiar daca au divortat acum 5 ani. Destinul face ca ei sa se intalneasca intr-o statiune de ski din Elvetia, unde fiecare vine cu noul lui partener.

O alta intalnire cu scantei este cea dintre Guido (Massimo Boldi) si fiica lui. Guido este un barbat de 50 de ani, casatorit, dar vine la ski cu amanta sa, un model mult mai tanar decat el. Pentru a-l pedepsi si a-i arata ca greseste, fiica lui Monica (Christiana Capotondi); incepe o relatie cu Brad (Danny DeVito), un barbat mult mai mare decat ea. Vacanta tuturor va fi presata de dispute si razbunari.

Craciunul indragostitilor – Christmas in Love online subtitrat este o comedie italiana cu un final de black humor. Se rade pe parcursul filmului, iar actorii isi fac bine treaba, Danny DeVito revenind la forma sa din zilele de glorie; ( dupa o aparitie mai putin reusita in When in Rome) Ron Moss pe post de Buster Keaton; Christian De Sica aducand, prin mimica si prestatie, cu regretatul Alberto Sordi si cireasa de pe tort. Anna Maria Barbera. daca la primul final, umorul era cam gri, la cel de-al doilea final este negru ca smoala si nici artificiile nu-l lumineaza!


Regia: Neri Parenti
Actori: Christian De Sica, Massimo Boldi, Danny DeVito
An: 2004
Gen: Comedie, Craciun, Romantice
IMDB: 4.2


Christmas in Love (2004) Online Subtitrat


Trailer