Cowboys vs Dinosaurs (2015)

Cowboys vs Dinosaurs (2015) film online subtitrat

Regia: Ari Novak
Scenariu: Anthony Fankhauser, Rafael Jordan
Actori: Eric Roberts, Rib Hillis, Casey Fitzgerald
Anul: 2015
Gen: Actiune, SF
IMDB: 2.5

Într-o lume în care oamenii filme Cowboys vs Dinosaurs despre care conduc autoturisme prin hoteluri mari crește în Dubai pot deveni al patrulea film cele mai mari incasari din lume, nu e chiar atât de socant un film numit Cowboys Vs Dinosaurs a venit în existență. Este un film de lung metraj full-length făcut cu bani reali și are actori reali (chiar Eric Roberts), dar din pacate nu este cea de a doua venire a caracteristici mici creaturi buget m-am gândit că ar putea fi.

Fiecare facilitate creatură mare începe cu un moment de prostie umana. Uneori este amestecarea substanțelor chimice greșite, în timp ce alte ori este uitat pentru a bloca fiecare cușcă, la instalația de testare pe animale. Cowboys Vs. Dinozauri începe cu o explozie de minerit care doar așa se întâmplă pentru a elibera un număr de dinozauri care au fost foame mult timp crezut a fi dispărut. Designul lor este nimic aproape de lumea de Jurassic Park, dar ele arata, de obicei, destul de bun, nu pentru a veni peste ca o glumă complet. Că de locuri de muncă este lăsată la actorii, dialogul furnizate de script-ul underwhelming, și doar despre fiecare punct teren, altele decât cele legate direct de titlul filmului.

Erou, de lipsa unui cuvânt mai bun Cowboys vs Dinosaurs, este un cowboy căzut în dizgrație, care sa întors recent la Livingston, în speranța de a face modifică cu fosta sa iubita. Acest lucru este mult prea complicat pentru un film a cărui premisă întreaga poate fi rezumat în cuvinte doi și jumătate, dar filmul petrece aproximativ patruzeci de rulare sale minut optzeci și ish încearcă să vă convingă altfel. Există chiar și un triunghi amoros, care implică cowboy și fosta lui, precum și șeriful. Nimic din toate astea conteaza odată apar dinozaurii, dar din nou este nevoie de aproape o oră pentru care să se întâmple pe o scară larg răspândită.

Cowboys vs Dinosaurs găsește numai într-adevăr picior de atunci când ajunge la lupta dintre om și animal care dă filmului numele său. Este posibil să dureze aproape o oră pentru întâlnire care să ia cu adevărat off, dar odată ce o face telespectatorii sunt tratate la fel de over-the-top nebunie doar filme low science fiction buget poate oferi. Dacă acest nivel de distracție a fost prezentă de-a lungul ultimii doi acte atunci ar fi mult mai mult pentru a iubi despre acest titlu. Ca este, acțiunea prezentul este doar suficient pentru a face filmul gustoasă.

Puteți găsi urmăriri de mașini, Cowboys vs Dinosaurs în aproape orice film de acțiune, dar cowboy moderni fotografiere rezervoare propan în timp ce fug de la modificate (și oarecum slab animate) velociraptors este ceva care se poate numai întâmpla vreodată o dată în toate Cinema. Numai din acest motiv va fi suficient pentru a putea să caute Cowboys Vs Dinosaurs, dar în cazul în care nu este cazul pentru tine decât Vă sugerez să căutați în altă parte pentru divertisment. Există creatură buget redus are toată lumea se pot bucura de, și de cele mai multe care materialul își găsește în cele din urmă drumul spre canalul SyFy, dar apoi filme online ca acest să apară și e clar de la o scenă în care acestea există pentru a satisface un public de nișă foarte persoanelor dependente de film cu care nu se stinge însetează pentru divertisment. Acesta este un film pentru ei, și eu nici măcar nu știu dacă se va face prin intermediul fără sărind peste la actul al treilea.