Countdown (2019)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

O aplicație de telefon din filmul Countdown  online subtitrat care arată când va muri persoana care o accesează se transformă dintr-o virală amuzantă într-o reală amenințare. Același lucru i se întâmplă unei asistente medicale care află că mai are de trăit 3 zile și trebuie să lupte cu timpul, dar și împotriva unei creaturi malefice aflate pe urmele ei.

Din distribuţia filmului fac parte actorii: Charlie McDermott, Anne Winters şi Elizabeth Lail, fiind o producţie STX care pentru regia şi scenariul filmului O aplicaţie de coşmar a mizat totul pe tânărul şi talentatul cineast Justin Dec.

Countdown (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Titlu Romania: O aplicaţie de coşmar
Regia: Justin Dec
Actori: Elizabeth Lail, Jordan Calloway, Talitha Eliana Bateman
An: Filme Online 2019
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.4


Countdown (2019) Online CAM


Trailer


Review Countdown (2019)

La o petrecere de absolvire a liceului, câțiva prieteni care beau bere împreună își propun să încerce o aplicație stranie pentru mobil: una care spune cât mai are fiecare de trăit în filmul Countdown, în premieră pe marile noastre ecrane.

Aplicația stârnește un val de entuziasm, până când una dintre fete, Courtney (Anne Winters), vede că ar mai avea numai trei ore de trăit… Atunci când ea refuză să urce în mașină cu Evan (Dillon Lane), iubitul ei care a consumat alcool, aplicația lansează un avertisment „user agreement broken”, și ceva întunecat și nevăzut se aruncă asupra tinerei care moare atunci când numărătoarea ajunge la zero… Aceasta este introducerea, după care imediat scenaristul-regizor Justin Dec intră în domeniul poveștii propriu-zise.

Quinn Harris (Elizabeth Lail), o asistentă medicală proaspăt absolventă, este în același spital în care Evan urmează să fie operat. Evan este panicat, deoarece aplicația îi spune că va muri pe masa de operație. Urmează să primească același mesaj terifiant, înainte de a muri într-un mod dezgustător și inexplicabil. Totuși, înainte să moară Evan, aplicația trezește curiozitatea cadrelor medicale care o încearcă, inclusiv asistenta Quinn care află că mai are trei zile de trăit…

Tânăra încearcă diverse moduri de a dezactiva aplicația, fără succes însă, deși între timp face echipă cu Matt Monroe (Jordan Calloway), un tânăr care se lovește de aceeași problemă. Quinn și Matt, împreună cu sora adolescentă a acesteia (Talitha Bateman) merg la un preot (P.J. Byrne) a cărui înfricoșătoare fascinație vizavi de exorcisme îl fac persoana ideală pentru a explica logica poveștilor cu demoni.

Regizorul debutant Justin Dec reușește să înlănțuiască inspirat secvențele horror, folosind câteva sperieturi de școală veche. Reușește să introducă și un dram de umor, în special prin personajul preotului jucat de Byrne.

Countdown nu este cu totul un film original, având secvențe destul de similare cu Final Destination. Totuși, rezultatul este suficient de bun pentru a satisface un public care caută horror în weekendul de dinainte de Halloween.


Countdown (2019)
Countdown (2019) Online Subtitrat in Romana

O aplicație de telefon din filmul Countdown  online subtitrat care arată când va muri persoana care o accesează se transformă dintr-o virală amuzantă într-

Editor's Rating:
4