Countdown (2016)

Countdown (2016) Film Online Subtitrat

Regia: John Stockwell
Actori: Nick Nemeth, Glenn Jacobs, Katharine Isabelle
An: 2016
Gen: Actiune
IMDB: 5.2
Durata: 90 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

<_AOsmhIJyCw/Countd" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Dolph Ziggler (alias Nick Nemeth) joacă politist nonconformist Ray Thompson. Introducerea noastră Ray a-l sub acoperire cu Kendricks, un coleg detectiv din Departamentul de Poliție din Seattle. Cei doi sunt în căutarea de a lua în jos un traficant de arme rus de numele lui Nikolai (Alexander Kalugin din The Chronicles of Riddick faima). Atunci când Nikolai suspectează că Kendricks poate fi un polițist și că polițiștii vin de obicei în perechi, Ray nu singurul lucru rezonabil că poate face … impusca Kendricks în piept pentru a dovedi că nu este un polițist și că, dacă Kendricks era, el este acum un polițist mort . După ce a câștigat încrederea lui Nikolai din Countdown, Ray devine o privire la marfa și minute mai târziu, locul de afaceri Nikolai este plin de polițiști. Si doar un rol informativ.

Nu va fi angajatul lunii: După ce unii ar considera un loc de muncă bine făcut, Ray este chemat în biroul lui Lt. Kronin. Kronin (Glenn Jacobs aka WWE Superstar Kane) se alătură investigator special Julia Baker (Katherine Isabelle de la Rapid Foc faima). Baker a poliției și politicile după ce a trecut prin șase parteneri în doi ani și a trage partenerul său cel mai recent în piept, Ray este suspendat și viitorul său în calitate de membru al departamentului de poliție din Seattle este în pericol grav.

Ai Mail: Învățăm pe parcursul anului trecut Ray a fost primit plicuri suspecte în e-mail. În cazul în care departamentul primește o cerere de rascumparare intr-unul dintre pachetele, Ray este chemat înapoi pentru a ajuta in filmul de actiune Countdown. Unele locuri de muncă piuliță a legat o bombă la un băiat de 7 ani și cere o răscumpărare voinic. În cazul în care răscumpărarea nu este plătit va ucide pe băiat. Bombardier cere în mod special pentru Ray Thompson să fie omul să livreze banii. El selectează un eveniment live WWE ca drop off punct, el părăsește chiar și un bilet pentru Ray la fereastra va suna.