Costume – Suits (2011)

Intr-o lume in care coruptia este la cel mai inalt nivel, datoria lor e sa puna lucrurile in ordine. Costume – Suits online subtitrat este un serial cu si despre avocati, despre dorinta de a reusi si a deveni cineva intr-o societate in care banul este stapan.

Serialul Costume – Suits pune povestea lui Mike Ross, un traficant de droguri de ocazie care in timp ce se ascundea de oamenii legii intra direct in camera unde celebrul avocat Harvey Specter incerca sa isi recruteze un nou asociat. Intamplarea face ca Mike sa fie un tanar extrem de destept, cu o viziune diferita a lucrurilor, exact calitatile de care Harvey avea nevoie. Dupa ce ii demonstreaza lui Harvey de ce este in stare, Mike ajunge dintr-un escroc, mana dreapta a celui mai bun avocat din New York.

Costume - Suits Online Subtitrat


Regia: Aaron Korsh
Actori: Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Meghan Markle
An: 2011
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama
IMDB: 8.5


Suits SEZONUL 9 Online Subtitrat:

S09E01:

S09E02:

S09E03:

S09E04:

S09E05:

S09E06:

S09E07:

S09E08:

S09E09:

S09E10:


Trailer


Review Suits (2011)

Serialul care a făcut-o celebră pe Meghan Markle, actuala ducesă de Sussex, ajunge la final. Următorul sezon al serialului va fi ultimul.

Unul din motive ar fi audiența care a scăzut dramatic după ce Mergan Markle a părăsit distribuția serialului. Audiența a scăzut cu peste 100,000 de telespectatori. Producătorii nu au oferit un motiv concret pentru care au luat această decizie, însă au precizat că sezonul 9 (și ultimul) va avea 10 episoade.

Serialul Costume – Suits în care Meghan Markle a jucat șapte sezoane se va opri la sezonul 9, au anunțat reprezentanții companiei USA Network. Cel de-al nouălea sezon va avea zece episoade. Anunțul a venit chiar înainte de premiera părții a doua a sezonului 8, care a avut loc miercuri seară. Producătorii seriei au decis să pună capăt filmului, pe care au încercat să-l resusciteze după plecarea lui Meghan Markle.

Aceștia i-au făcut ducesei de Sussex o ofertă de milioane de dolari pentru a se întoarce în serial, măcar pentru o singură scenă. Șefii companiei care deține postul TV unde serialul rulează i-au oferit un milion de dolari pentru o scenă de două minute, care se putea filma chiar în Marea Britanie.

Meghan Markle a jucat în acest serial Costume – Suits din primul episod, lansat în 2001 și până în 2018, înainte de a-și anunța logodna cu Prințul Harry. Odată cu plecarea acesteia și actorul Patrick J Adams cel care îi dădea viață lui Mike Ross a părăsit distribuția la finalul sezonului 7.