Coronavirus Explained (2020)

Coronavirus Explained ne arata cum in 2020, lumea s-a schimbat. Acest serial tematic analizează pandemia de coronavirus, eforturile pentru combaterea ei și căile de gestionare a efectelor ei mentale.

În cazul în care ești curios ce spuneau experții despre o posibilă viitoare pandemie înainte ca aceasta să izbucnească, mai ai cel puțin două opțiuni interesante pe Netflix. Pe de-o parte este vorba despre documentarul Pandemic. Acest serial documentar ne face cunoștință cu eroii aflați în prima linie a luptei cu gripa și ne oferă detalii despre eforturile lor de a împiedica o viitoare epidemie mondială.

Creatorii noului documentar mai au ceva similar pe platformă. În The Next Pandemic (Următoarea pandemie), primul episod din sezonul doi al seriei Explained, documentarul caută să arate cum ar fi arătat situația în cazul unei viitoare pandemii. Episodul din documentar a apărut pe Netflix în noiembrie 2019, cu puțin timp înainte ca pandemia de coronavirus să ajungă să afecteze toată planeta.

În episodul din documentar poți vedea, la nivel teoretic, cum preziceau experții căar fi urmat să se desfășoare următoarea pandemiei. E interesant de văzut cât de multe lucruri s-au adeverit în contextul actual.

Coronavirus Explained (2020) Serial Documentar Online


Titlu Romania: Coronavirusul pe înțelesul tuturor
Actori: J.K. Simmons, Peter Daszak
An: 2020
Gen: Seriale Online, Documentare
IMDB: 7.7


Coronavirus Explained (2020) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01:

S01E02:

S01E03:


Trailer