Corbul Mântuirea – The Crow Salvation (2000)

Cel mai tânãr om executat vreodatã s-a întors sub numele de The Crow Salvation online subtitrat pentru a rãzbuna douã crime: uciderea prietenei sale de cãtre un atacator necunoscut, si propria sa moarte hotãrâtã de autoritãtile statale. Dar puterile supranaturale ale Corbului nu sunt o garantie cã va putea distruge conspiratia coruptiei care controleazã lumea interlopã a orasului.

Alex Corvis a jurat cã uciderea brutalã a prietenei lui a fost opera unui “bãrbat misterios” cu o cicatrice pe brat; cã acest atacator nevãzut a fost cel care a înjunghiat-o pe Lauren Randall de cincizeci si trei de ori cu un cutit de vânãtoare; iar a apoi i-a înscenat totul lui Alex.

Fiind un singuratic, fãrã prieteni si având literalmente întregul oras împotriva sa; povestea tânãrului nu este crezutã, iar politistii nu reusesc sa afle nimic despre asa-numitul Bãrbat Misterios. Astfel, toate dovezile fiindu-i potrivnice, Alex este trimis pe scaunul electric chiar în noaptea când împlinea douãzeci si unu de ani.


Regia: Bharat Nalluri
Actori: Kirsten Dunst, Eric Mabius, Fred Ward
An: 2000
Gen: Actiune, Crima, Fantezie
IMDB: 5.0


The Crow Salvation (2000) Online Subtitrat