Cops and Robbersons (1994)


In aceasta comedie savuroasa Cops and Robbersons, niste detectivi de la o sectie de politie aflati pe urmele unui criminal extrem de periculos sunt confruntati cu o noua si neasteptata belea: o tipica familie americana dintr-o suburbie. Osborn (Robert Davi) este un cap al lumii interlope cu mainile patate de sange care, din dorinta de a-si desfasura activitatiile in mai multa liniste, se muta intr-o suburbie. Determinati sa-l bage la racoare, sefii din politie il insarcineaza pe veteranul Jake Stone (Jack Palance) sa-l spioneze 24 de ore din 24 pentru a-l prinde cu mata-n sac.

Alaturi de Tony Moore, partenerul sau mai tanar, Jake Stone din Cops and Robbersons, primeste permisiunea sa supravegheze locuinta infractorului din casa invecinata de unde pot sa observe fiecare miscare a acestuia. Nu va trece mult timp si politisti realizeaza ca locul ales este similar cu un azil psihiatric – pentru ca au nimerit nicaieri altundeva decat la… familia Robberson. Capul familiei, Norman Robberson, este un contabil blajin cu un singur viciu: serialele politiste pe care le devoreaza ca pe floricelele de porumb.


Regia: Michael Ritchie
Actori: Chevy Chase, Jack Palance, Dianne Wiest
An: 1994
Gen: Comedie, Crima, Thriller
IMDB: 5.0


Cops and Robbersons (1994) Online Subtitrat


Cops and Robbersons (1994)
Cops and Robbersons (1994) Online Subtitrat in Romana

In aceasta comedie savuroasa Cops and Robbersons, niste detectivi de la o sectie de politie aflati pe urmele unui criminal extrem de periculos sunt confrun

Notă film - PortalulTauTV.net:
3