Cops and Robbers (2017)

Cops and Robbers (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Scott Windhauser
Actori: Tom Berenger, Michael Jai White, Randy Wayne
An: 2017
Gen: Actiune
IMDB: 4.1


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Cops and Robbers

Michael (Michael Jai White) este un ofițer de poliție dedicat, care lucrează în calitate de negociator de ostatici, dar o situație recentă care a dus la sud la lăsat să se scuture, ca să nu mai vorbim mai puțin de încredere în ochii colegilor săi.

Dar după o pauză, sa întors la datorie este hotărât să pună trecutul în urmă și să se dovedească din nou. Între timp, o mică echipă de criminali a preluat controlul asupra unei bănci și în timp ce motivul pare evident la început. In curând liderul Jessie (Quinton Jackson) își schimbă planul. Frații săi încearcă să întoarcă mesele în mișcarea sa de putere, doar pentru a descoperi că a planificat o astfel de trădare, așa că acum sunt blocați, ajutându-i noua operațiune.

Pe măsură ce Jessie are o bancă plină de ostateci, Michael este expediat în curând să negocieze o eliberare sigură. Dar lucrurile devin dezordonate când se dezvăluie că Jessie este fratele lui Michael. Acum se desfășoară o luptă personală și periculoasă, cu numeroase vieți în echilibru. Ddar care este planul real al lui Jessie și cât de departe va merge să-și facă punctul de vedere?

Cops and Robberssunt comercializați ca un film de acțiune, dar joacă mai mult ca un thriller cu implicarea unor elemente de acțiune ușoare. Filmul Cops and Robbers a fost făcut în mod clar cu resurse limitate. Dar ambiția este impresionantă și rezultatul final se ridică deasupra acestor limitări. Narațiunea se desfășoară într-un ritm solid, cu puțin umplutură și în timp ce este familiar în locuri. Cops and Robbers reușesc, de asemenea, să pompeze destule răsturnări și să se întoarcă pentru a se simți proaspete.