Cops (2018)

Chris, un tânăr polițist ambițios din filmul Cops (2018) online subtitrat, se alătură WEGA, o unitate de elită a poliției vieneze. Într-o intervenție în ascensiune, el ucide un bărbat bolnav psihic pentru a proteja un coleg. Eroare teribilă sau comportament eroic? În mediul său personal și profesional, opiniile diverg. În curând apar simptomele traumatice și când Chris încearcă să le reprime pentru a-și păstra fața, el se afundă într-o spirală de violență.

Filmul online Cops (2018) este o adevărată abordare curajoasă pe un subiect despre care este greu sa fii obiectiv. Foarte surprinzător pentru un film austriac și merită cu siguranță o vizionare! Ba chiar îndrăznesc să spun că este obligatoriu! Multe scene îmi permit să uit că vizionez un film și nu un documentar sau un studiu psihologic. Munca aparatului foto și cinematografia au fost absolut convingătoare și puternice. Muzica se potrivește perfect, iar performanțele fiecărui actor și actriță nici nu intra în discuție. Un film autentic.

Cops (2018) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Titlu Romania: Polițiști
Regia: Stefan Lukacs
Actori: Laurence Rupp, Anton Noori, Maria Hofstätter
An: 2018
Gen: Drama
IMDB: 6.5


Cops (2018) Online Subtitrat


Trailer


Online Subtitrat

Chris, un tânăr polițist ambițios din filmul Cops (2018) online subtitrat, se alătură WEGA, o unitate de elită a poliției vieneze. Într-o intervenție în

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
4