Copoiul – Chugyeogja (2008)

Copoiul – Chugyeogja (2008) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Thriller
Scenariu: Won-Chan Hong, Shinho Lee
IMDB: 7.9
Regizor(i): Hong-jin Na
Actori: Yun-seok Kim, Jung-woo Ha, Yeong-hie Seo


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Copoiul – Chugyeogja

Debutul regizorului și scenaristului Hong-jin Na este cotat a fi cel mai mare succes sud coreean de box office din 2008. The Chaser este un curios amestec de neo-noir atmosferic nocturn în genul hollywoodian și de sumbră comedie sud coreeană, confruntare între un foarte tânăr criminal în serie și un foarte dezabuzat fost polițist devenit proxenet.

Povestea este inspirată din cronica faptelor diverse: tinerele prostituate din custodia lui Joong-ho dispar una câte una. Astfel încât proxenetul bănuiește că fetele sunt răpite și revândute concurenței. Ceea ce descoperă el însă ține de activitatea frenetică a unui foarte prolific serial-killer. Care terorizează orașul fără ca acesta s-o știe. Originalitatea lui The Chaser, altminteri un thriller cu destulă tensiune dramatică și întorsături scenaristice viabile, stă în accentele comice care transformă justiția, poli

De la “Se7en ” nu am mai vazut un thriller care sa te tina cu sufletul la gura pana la sfarsit asa cum face “Copoiul”. Povestea incepe cu un fapt divers din lumea interlopa. Un proxenet care pare personajul negativ e preocupat de disparitia “fetelor” lui. De aici povestea se afunda in noaptea in care se petrece aproape toata actiunea. Proxenetul jucat foarte intens de Yun-seok Kim. Se apropie tot mai mult de adevar si trece dincolo de bine si de rau in confruntarea cu adevaratul monstru al noptii.

Sunt cateva scene de tortura cum numai cinematograful asiatic poate sa dea, totul stropit cu mult sange. Si asezonat cu o panoplie de instrumente de tortura. Daca poti trece de violenta grafica a filmului esti rasplatit cu un film noir intens si cateva cadre filmate excelent.