Copilaria unui lider – The Childhood of a Leader (2015)

Copilaria unui lider – The Childhood of a Leader (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Brady Corbet
Actori: Stacy Martin, Robert Pattinson, Liam Cunningham, Bérénice Bejo
An: 2015
Gen: Drama, Groaza, Mister
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Copilaria unui lider – The Childhood of a Leader

Un subiect tăios, naşterea fascismului în Europa, generează de data aceasta un film care este orice numai clasic nu. Cu mult curaj creativ, regizorul american Brady Corbet ţese într-o manieră unică, pe fundalul tratatului de pace de la Versailles, o poveste ce îşi propune să fie o adevărată psihanaliză a personajului principal, un băieţel chinuit de demonii vremurilor care îl vor transforma într-un viitor dictator.

Filmul stârneşte multe controverse prin abordarea sa nemaiîntâlnită iar privitorul are nevoie de curaj. Vedete precum Robert Pattinson, Berenice Bejo şi Stacey Martin fac parte din distribuţia unui film laureat la Festivalul de la Veneţia cu două premii foarte importante: premiul pentru Debut şi premiul Orizzonti pentru regie, secţiunea de avangardă a celebrului festival.

O lucrare cu multe elemente experimentale şi cu o coloană sonoră puternică şi disonantă a legendarului şi controversatului Scott Walker. Inspirat de copilăria multor dictatori ai secolului XX, filmul este un portret amenințător al Răului în devenire. Scenariul este inspirat de o nuvelă a lui Jean-Paul Sarte, “L’Enfance d’un chef”, publicată în 1939. Copilăria unui lider este o lucrare cu multe elemente experimentale și cu o coloană sonoră puternică și disonantă a legendarului și controversatului muzician Scott Walker, cunoscut și pentru colaborările sale cu Pulp, Sunn O))) și Bat for Lashes.


Trailer Copilaria unui lider – The Childhood of a Leader