Copacul lui Joshua – Joshua Tree (1993)

Copacul lui Joshua – Joshua Tree (1993) Film Online Subtitrat


Regia: Vic Armstrong
Actori: Dolph Lundgren, George Segal, Kristian Alfonso
An: 1993
Gen: Actiune, Aventura, Crima
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Copacul lui Joshua – Joshua Tree

Wellman Santee (Dolph Lungren) este un fost campion de Formula 1 condamnat pentru o crima pe care nu a comis-o. Fostul pilot de Formula 1 nu accepta aceasta situatie si evadeaza din inchisoare pentru a-si face singur dreptate. Wellman ia ostatic o femeie, fara sa stie ca ea este politista si incearca sa-i intinda o capcana detectivului corupt care l-a trimis in inchisoare. Prieteni vechi il ajuta pe fostul pilot sa faca lumina in propriul lui caz si sa se lupte cu cei care ar fi trebuit sa-i faca dreptate.

Filmul a fost scris de Steven Pressfield. El a co-scris primul film al lui Steven Seagal a lui, mai presus de lege, precum și Freejack. Bazat pe acest film, el ar putea fi doar scriitorul perfect pentru filmele de acțiune dure. El ia cu succes un concept de bază (un om condamnat pentru o crimă pe care nu a comis seturi pentru a găsi pe adevărații ucigași și să se răzbune lui) și mărește-l de mai sus filme similare cu personaje sale, scene și dialog. El ia film și este subiectul cu doar doza corectă de auto-ironie, dar niciodată nu îi permite să devină o parodie. Dialogul curge frumos și, ocazional, există unele linii cu adevărat clasice (de exemplu, Alfonso: “Nu ești o persoană foarte frumos Ai rănit mai multe persoane.”. Lundgren: “N-am spus că am fost difuzate pentru papă”).

Acest lucru este destul de un pic mai inteligent decât media ta de actiune. Așa cum am spus, intriga este stereotipă (și fani ca mine doresc un film de acțiune pentru a avea un complot stereotipă), dar personajele și dialogul sunt interesante. Dolph Lundgren are dreptul de lucruri pentru un erou de acțiune.


Trailer Copacul lui Joshua – Joshua Tree