Cooking with Love (2018)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Producătorul de televiziune Kelly din Cooking with Love (2018), nu are timp pentru iubire. Împreună cu mentorul ei Amanda, Kelly se scufundă într-un alt sezon al micului Gourmet, un spectacol de gătit pentru copii, atunci când bucătarul șef Stephen este înfruntat în viața lui Kelly ca gazdă de înlocuire a ultimului minut. Ca cele două lupte pentru a face pace și un spectacol de succes, își dau seama că au mult mai multe în comun decât credeau – o dragoste de mâncare, copiii pe care îi întâlnesc și unul pe celălalt.

Acest film Cooking with Love online subtitrat este un ceas perfect pentru o după-amiază duminică cu întreaga familie.

Povestea Cooking with Love 2018 este cea a unui producător de televiziune și a unui bucătar cu atitudine, care se înfășoară în a face un spectacol de gătit pentru copii, își rezolvă diferențele și în cele din urmă se îndrăgostește! Deci fundalul este setul de Little Gourmet, care este spectacolul din spectacol. Provocările pe care le ridică cu producătorul Kelly se simt foarte reale – promovarea, politica, bucătarul diva, boala prezentatorului anterior.

Transformarea bucatarului de succes Ramsay de succes jucat de frumosul Brett Dalton este placut sa vezi! Chimia dintre conductori este complet plauzibilă. Cine nu ar fi tentat de un bucătar-șef de la Michelin și de producătorul drăguț-de-ușă?

Adevărata atracție a filmului sunt copiii, care, în loc să fie căderea filmului prin intermediul unei actorii neregulate, au fost însă o adevărată bucurie! Acționând solid și povestea se mișcă.


Regia: Jem Garrard
Actori: Ali Liebert, Brett Dalton, Kimberly Sustad
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 7.3


Cooking with Love (2018) Online


Cooking with Love (2018)
Cooking with Love (2018) Online Subtitrat in Romana

Producătorul de televiziune Kelly din Cooking with Love (2018), nu are timp pentru iubire. Împreună cu mentorul ei Amanda, Kelly se scufundă într-un alt se

Notă film - PortalulTauTV.net:
4