Convergence (2015)

Convergence (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Drew Hall
Actori: Sam Medina, Gary Grubbs, Clayne Crawford, Ethan Embry, Mykelti Williamson, Laura Cayouette
Anul: 2015
Gen: Actiune, Mister, Thriller
Durata: 100 minute
IMDB: 4.2

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Festivalul de Film Convergence de la New York a stabilit ardezie pentru 2015 ediție a convergență, gama anual al festivalului de discuții, spectacole și proiecte care încorporează interactiv, transmedia și nou-media elemente. Transmedia a devenit un fel de buzzword ca regizori și alți artiști explora modul in care noile evoluții tehnologice și digitale pot fi valorificate în serviciul de povestitor in filme online Convergence. Astfel de proiecte au găsit tot mai mult un punct de sprijin la festivalurile de film, cum ar fi NYFF, în cazul în care convergență este in anul al patrulea, și la colegii Gotham fest Tribeca, în cazul în care proiecte interactive sunt programate de-a lungul linie de film principal, ca parte a inițiativei Storyscapes.

programul de Convergence acest an cuprinde patru proiecte facturate ca “experiențe și instalații”, inclusiv “The Dog House” (imaginea de mai sus), un film-realitate virtuală (creat de Johan Kattrup Jensen, Mads Damsbo și Dark Matter), care descrie un cină în familie ciudată . Un portofoliu de jocuri video indie si un captivantă mister la locul crimei, Lance Weiler și Nick Fortugno “Sherlock Holmes și internetul obiectelor”, de asemenea, sunt printre titlurile de pe robinet.
Proiectul de lege de convergență cuprinde, de asemenea spectacole, cum ar fi “Seminar de stele mici”, cu Cory McAbee ca Downer unui difuzor motivaționale, și discuții cu povești tipuri inclusiv Diana Williams a Lucasfilm Story Group și membri ai organizatorilor captivante-media StoryCode.

2015 ardezie principal NYFF este deja anunțate, lista completă a programării pentru convergență este una din mai multe bare laterale festival, evenimente speciale și discuții publice, care vor fi anunțate în săptămânile care au dus la festival, care se desfășoară 25 septembrie-octombrie 11. evenimente de Convergence va avea loc peste week-end de 26-27 septembrie.