Control Z (2020)

Izolată social, dar atentă observatoare, Sofía din serialul Control Z (2020) online subtitrat încearcă să afle identitatea unui hacker care dezvăluie secretele elevilor în tot liceul.

Povestea în sine se învârte în jurul Sofiei ce este o persoana nesociabila. Printr-un montaj muzical timpuriu și relativ clădit, îi vedem liceul consumat de telefoanele lor mobile și înfășurat în propriile lor clichee și probleme. Când noul băiat Javier ajunge la clasă și îi place de ea, cei doi încep să se combine, in timp ce Sofia își arată abilitățile de detectiv curios. Nu ajungem până aproape de sfârșitul primului episod, când lucrurile încep să devină interesante atunci când un hacker preia controlul asupra uni server și vărsă secrete amăgitoare despre una dintre fetele de la școală.

Pe măsură ce echilibrul de putere începe să se schimbe in serialul online Control Z (2020), hackerul anonim cunoscut sub numele de @allyoursecrets își face simțită prezența. Deoarece mai multe secrete despre alți studenți încep să se răspândească. Sofia și Javier formează o echipă improbabilă și încearcă să descopere ce se întâmplă și, mai important, cine este hackerul.

Control Z (2020) Serial Online Subtitrat in Romana


Regia: Carlos Quintanilla Sakar, Adriana Pelusi, Miguel García Moreno
Actori: Ana Valeria Becerril, Michael Ronda, Yankel Stevan
An: 2020
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB:


Control Z (2020) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08


Trailer