Control (2007)

Control (2007) Film Online Subtitrat


Regia: Anton Corbijn
Actori: Samantha Morton, Toby Kebbell, Harry Treadaway, Matthew McNulty, Joe Anderson, James Anthony Pearson
Anul: 2007
Gen: Biografie, Drama, Muzicale
Durata: 122 minute
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Control

Un profil emotionant al enigmaticului vocalist al trupei Joy Division, Ian Curtis, ale carui probleme personale, profesionale si romantice l-au impins catre sinucidere, la doar 23 de ani.

Bazat pe romanul autobiografic “Touching from a distance” scris de catre Deborah Curtis, filmul “Control” urmareste cariera si existenta zbuciumata ale liderului formatiei Joy Division – Ian Curtis, incepand din anul 1973, cand acesta era un adolescent tacut si trist in varsta de 17 ani si pana in anul 1980, atunci cand s-a sinucis.

Ian Curtis lucra la o agentie de recrutare a fortei de munca si canta in formatia Warsaw, care avea sa isi schimbe ulterior denumirea in Joy Division si sa aiba din ce in ce mai mult succes. Inca de cand era foarte tanar s-a casatorit cu Debbie Woodruff si a devenit tatal unei fetite pe nume Natalie, plictisindu-se insa repede de statutul de om casatorit si cu obligatii si incepand sa lipseasca tot mai des de acasa sau sa se incuie in camera lui pentru a scrie poezii si a compune versuri.

Suferind de epilepsie si netratandu-se cu medicamente corespunzatoare. Fiind incapabil sa isi lamureasca sentimentele fata de sotia sa Debbie si fata de belgianca Annik Honore. Cu care incepuse o relatie extraconjugala pasionala dupa un concert in Franta si neputand face fata presiunii pe care o punea pe umerii sai faima crescanda a formatiei Joy Division. Ian Curtis s-a spanzurat in bucataria apartamentului sau, in ajunul primului turneu in Statele Unite ale Americii.


Trailer Control