Contra cronometru – The Protector (1985)

Contra cronometru – The Protector (1985) Film Online Subtitrat


Regia: James Glickenhaus
Actori: Jackie Chan, Danny Aiello, Sandy Alexander
An: 1985
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Contra cronometru – The Protector

Doi polițiști newyorkezi, Billy Wong și Danny Garoni, pornesc către Hong Kong după ce fiica unui bogat om de afaceri este răpită de un periculos traficant de droguri, Dl. Ko.

În cea de-a doua încercare de a introduce pe Jackie Chan artele marțiale pe piața nord-americană (după “The Big Brawl” din 1980). Jackie este un amuzant miscast ca Billy Wong, un polițist din NYC. Care după câteva eroice hot dog este retrogradat pentru a controla mulțimea la un spectacol de modă, unde a colaborat cu Danny Garoni (Danny Aiello).

Din păcate, se dovedesc a fi destul de inutile, iar Laura Shapiro (Saun Ellis), fiica unei împușcaturi bogate. Este răpită de călugări care lucrează pentru mafiotul din Hong Kong, domnul Ko (Roy Chiao). Billy și Danny reușesc să-i convingă pe comisarul lor să-i lase să călătorească la HK pentru a sfătui și a asista autoritățile locale în înfrângerea lui Ko și salvarea lui Laura. Dar, desigur, acești doi mavericks nu vor decât să facă tot ce vor.

Sunt aici câteva momente frumoase pentru fanii Chan, dar pur și simplu nu poate fi suficient. Tonul * este * destul de pietros. Dar, deși nu există o mulțime de comedie, filmul are încă un simț al umorului. Chan are niște acțiuni și secvențe de luptă. Mai ales unul în jurul jumătății, unde încearcă să-l urmărească pe un henchman care scapă cu barca. Cascadele de lângă capăt sunt înfricoșătoare. Scriitorul / regizorul James Glickenhaus (“The Exterminator”) face o treabă foarte bună în utilizarea diferitelor locații HK. Jackie face tot ce are mai bun în plumb, cu Aiello oferind un sprijin bun, iar Chiao fiind la fel de bine ca și cel rău.