Containment (2015)

Containment (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Neil McEnery-West
Scenariu: David Lemon
Actori: Louise Brealey, Sheila Reid, Lee Ross
Anul: 2015
Gen: Groaza, SF, Thriller
IMDB: 4.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<05ViBd_uBR4/cont" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Într-un bloc turn rezidential intr-un oras anonim engleză, artist Mark se trezește într-o dimineață pentru a descoperi că nu există apă, nici o putere, nici telefoane … și că ușa din față a apartamentului său și toate ferestrele au fost sigilate închis. Și nu e singur în această naștere: el poate vedea, peste curte, alte persoane într-un alt imobil trage pe ferestrele lor. Jos, în afara? O armată de oameni în costume de HAZMAT portocalii, înființarea ceea ce arata ca un spital de campanie. În primul său film, scriitor-director Neil McEnery-Vest – care a co scris scenariul cu David Lemon, în al doilea excursie Lemon ca scenarist – Containment – combină thriller focar cu o “The Monsters sunt datorate pe Maple Street” paranoia ca Mark și vecinii săi bustul într-un singur apartamente altuia de trage prin pereti si trupa impreuna pentru a da seama ce se întâmplă și cum se poate salva de la ea. Dar cât de departe poate au încredere unul pe altul atunci când supraviețuirea lor este pe linie, în special atunci când le-am tot ignorat studios vecinii lor până acum? Nu e nimic revolutionar, sau chiar mai ales surprinzător în modul în care lucrurile juca, dar McEnery-Vest are un sentiment frumos de stil, utilizarea excelentă a lui cadru de claustrofobie și să demonstreze suspansul care pot fi generate într-o locație limitată pe un buget mic. Și distribuția – care include, de asemenea Sherlock lui Louise Brealey, intrigant up-și-venita Andrew Leung (lilting), William Postlethwaite (fiul lui Pete), și mare Dame Sheila Reid (Doctor Who) – este excepțională. Aștept cu nerăbdare să următor de film McEnery-Vest, în care sper că va avea ceva mai original de spus in filmul Containment.

A ramas cu nici o apă, nici o putere și mai presus de toate, nici o explicație de ce el nu poate scăpa apartamentul lui, este dezvăluit repede că Mark nu este singurul în această situație. După zdrobitor prin pereți, o transformă Andrew Leung ca skinhead Serghei și fratele său mai mic termina de marcare, împreună cu Mark și cuplu curios Sally (Louise Brealey) și Aiden (William Postlethwaite). Desigur, având în vedere situația, există o mulțime de cameră pentru caractere clișee te-ai aștepta să vedeți reședința într-un bloc de locuințe – bătrâna, un cuplu de tineri, și desigur, chav confruntare – dar acest lucru evită care se încadrează plat pe e fata, adăugând în schimb realism la procedură in Containment, îmbogățite de comedia satirică atât de necesară care există, adăugând unele scutiri de lumină pentru a un film altfel înghițit în Doom.