Constantine: City of Demons (2018)

Constantine: City of Demons online subtitrat este o serie animata care se axeaza pe aventurile detectivului supranatural John Constantine. Aceasta serie este despre Constantine, un vrajitor in universul DC. In aceasta serie, actorul principal accepta un loc de munca care il duce intr-o lume in care eroul nostru Constantine traieste in DC Universe.

Aceasta serie Constantine: City of Demons online subtitrat este diferita de seria DC tipica. Nu exista eroi costumati sau ori monstrii enormi, ci in schimb demoni, ingeri si multe alte lucruri supranaturale. Exista, de asemenea, o rasucire de complet, care face seria interesanta. In schimb, veti vedea personaje personalizate si o poveste interesanta, care se tot formeaza dupa fiecare episod.

Oamenii nu sunt cei pe care se concentreaza aceasta serie Constantine: City of Demons online subtitrat, in schimb, atentia seriei este asupra aspectelor supranaturale ale acesteia, cum ar fi creaturile magice, mitice si altele asemenea. Este o serie buna si este un risc pentru DC sa se dezvolte o astfel de serie. Dar este un risc care merita, deoarece calitatea este superba si lumea pe care o construieste in universul deja stabilit explica mult mai mult decat ceea ce au facut celelalte serii pentru aspectul supranatural al Universului DC.

Constantine: City of Demons (2018) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Constantine: Orasul Demonilor
Actori: Matt Ryan, Damian O’Hare, Laura Bailey
An: 2018
Gen: Seriale Online, Animatie, Fantezie, Groaza
IMDB: 7.6


Constantine: City of Demons (2018) Online Subtitrat


Trailer