Conspiracy Encounters (2016)

Conspiracy Encounters (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Daniel Pace
Scenariu: Daniel Pace
Actori: Tom Basham, Slade Hall, Michael Tassoni
Anul: 2016
Gen: SF
IMDB: 3.3

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

El baza teoriei este că Morty din Conspiracy Encounters este la fel de inteligent, poate mai deștept decât Rick (El este, după toate 1/4 genetica Rick). Și că motivul pentru care Rick cacă pe el tot timpul, exemplul opus fenomenul undelor cerebrale, împreună cu mulți alții, este atât de Morty nu va fi niciodată suficient de încrezător pentru a ajunge la întregul său potențial.

Acestea fiind spuse, “Eyepatch Morty” a fost rezultatul unei Morty din Conspiracy Encounters a ajunge la potențialul său și în cele din urmă outsmarting și scapă Rick lui (Rick știm și dragoste). Rick este conștient de ceea ce sa întâmplat și aproape alunecă în sus și dezvăluie-l la Morty când el spune: “Un increzut Morty poate duce la unele probleme mari.”

Eyepatch Morty a fost prima Morty Rick si aceasta a fost Morty din Conspiracy Encounters a permis să te obraznic înainte de a chiulit că universul și a înființat magazin în cel din spectacol. Un alt fapt al problemei este că Rick a lipsit timp de 20 de ani înainte de a apărut la Smith. Cu toate acestea, când Rick a fost legat în laborator, vom vedea o imagine a lui Rick copil exploatație Morty. Cum este posibil dacă Morty este de numai 14? Este pentru că a fost prima lui Morty, a.k.a. bunul nostru prieten Eyepatchy.

Acum schema de crimă întreg era un teren de la Eyepatch Morty să se răzbune pe Rick din motive suntem conștienți de, sperăm, pentru a afla în sezonul 2. Un ultim lucru din filme online Conspiracy Encounters, la fel ca și un răspuns la punctul “Dacă lucrul undelor cerebrale este doar o încercare de a înăbuși încrederea lui Morty, de ce a avea sute de a lui Morty legat și torturat? ” Mea doar ghici educat eu pot oferi este că Morty-valuri încă acționează ca un camuflaj, dar nu și pentru motivul specificat de Rick la restaurant Telefon scaun ……. Mă uit prea în asta? Sunteți de acord / nu sunt de acord? Mi-ar plăcea să aud ce crezi