Connie si Carla – Connie and Carla (2004)

Connie si Carla – Connie and Carla (2004) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Lembeck
Actori: Nia Vardalos, Toni Collette, David Duchovny
An: 2004
Gen: Comedie, Crima, Muzicale
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<29C-9O5xeYE/Connie.and.Carla.2004.WEBRip.x264-RARBG.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Connie si Carla – Connie and Carla

Nia Vardalos si Toni Collete sunt prietene de-o viata si impartasesc aceeasi obsesie cu musicalurile. Asta le-a adus sfarsitul carierei.

In pofida acestor fapte, ele continua, cu optimism, sa tina spectacole intr-un aeroport. Dupa ce sunt martore acidentale ale unui atac mafiot in Chicago, acestea fug in Los Angeles. Initial lucrand intr-un salon de infrumusetare, acestea ajung sa pozeze ca si regine transsexuale si dau auditiii pentru a prezenta spectacole la un club gay.

Deoarece isi canta propriile cantece (o raritate pentru regine), sunt angajate si spectacolul lor ajunge un succes. Lucrurile merg ca si unse, dar cele doua fac un pact: sa nu lase barbatii se intre in viata lor. Aceasta da starul unui conflict, atunci cand Connie (Nia Vardalos) se indragosteste de Jeff (David Duchovny), fratele heterosexual a lui Robert (Stephen Spinella), unul dintre prietenii lor transsexuali. O data cu cresterea popularitatii spectacolului, cei doi il conving pe proprietarul clubului, Stanley (Ian Gomez), sa-l transforme intr-un restaurant-teatru.

In seara oficiala a deschiderii restaurantului-teatru, asasinii le prind din urma pe cele doua, dar cu ajutorul prietenilor sau transsexuali, si cu o mare de aplauze de la spectatori (care cred ca face parte din spectacol), Connie si Carla ii doboara. In cele din urma isi recunosc identitatile reale, iar publicul le accepta pentru ceea ce sunt. Connie ii arata cine este cu adevarat lui Jeff, care ajunge acolo dupa acel haos. O accepta si devine in cele din urma iubitul ei.