Condor (2018)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Condor (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Todd Katzberg, Ken Robinson, Jason Smilovic
Actori: Max Irons, Leem Lubany, Katherine Cunningham
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Thriller
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Condor (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Review Condor (2018)

Un tânăr analist al CIA, Joe Turner, al cărui idealism este testat când se alătură CIA, sperând să-l reformeze din interior, se întâlnește cu un plan teribil, dar strălucitor, care amenință viața a milioane de oameni. Serialul este produs de Jason Smilovic, Todd Katzberg, Max Irons, William Hurt, Leem Lubany, Angel Bonanni, Kristen Hager, Mira Sorvino, Brendan Fraser și Bob Balaban. Thrillerul are legatura cu romanul Six Days of the Condor de James Grady și de scenariul Three Days of the Condor a lui Lorenzo Semple Jr. si David Rayfiel.

Serialul in are in centru pe Joe Turner. El se alatura echipei CIA de combatere a terorismului. Un un algoritm facut in trecut si actualizat+lansat in ziua de astazi, Joe Turner este fortat sa lucreze in echipa CIA ce lucreaza cu algoritmul lui. Problema este ca in CIA si multe alte institutii sunt oameni care au alte planuri si ii asasineaza intreaga echipa cu care lucra si pune totul in carca lui.

În luna iunie debutează un nou serial pe nume ”Condor” – un thriller despre un tânăr agent CIA; Joe Turner (Max Irons); iar în distribuție apar nume cunoscute precum William Hurt; Mira Sorvino și Brendan Fraser. Un alt serial nou este ”Cloak & Dagger”; din universul Marvel; despre aventura a doi prieteni supereroi; intepretați de Olivia Holt (Dagger) și Aubrey Joseph (Cloak); iar ”Tom Clancy’s Jack Ryan”; în roluri principale cu John Krasinski (Jack Ryan) și Abbie Cornish (Cathy Mueller); promite să ne țină în fața micilor ecrane; din august; cu doze mari de acțiune; suspans și spionaj.

PortalulTauTV.com
Condor (2018) Online Subtitrat in Romana

Condor (2018)

Notă film - PortalulTauTV.net:
5