Compulsion (2018)

“Este doar un joc. De ce vă este frică?” “Că nu pot să nu mai joc!” Ketchup Ent. a debutat o remorcă oficială pentru un thriller psiho-sexual de groază, intitulat Compulsion, care a avut premiera la un festival de film în 2016 și care a lovit teatrele în acest an.

Din partea regizorului canadian Craig Goodwill, Compulsion 2018 îl interpretează pe Analeigh Tipton ca o femeie care este atrasă de un fost iubit să se alăture lui și o femeie enigmatică numită Francesca la o vilă italiană, descoperind un joc sinistru de crimă și trădare. De asemenea, au jucat Marta Gastini, Jakob Cedergren, Nina Senicar, Anita Kravos și Jan Bijvoet. Perfect descris ca “film de groază care se comportă din thrillerul de cult al lui Stanley Kubrick Eyes Wide Shut și îl trimite la iadul lui Dario Argento”.

Sadie (Analeigh Tipton) din Compulsion online subtitrat, romancier erotic în devenire, este îndemnat de un fost iubit să se alăture lui și o femeie enigmatică numită Francesca la o vilă italiană. Odată ajuns acolo, Sadie se confruntă cu demonii trecutului ei, în timp ce devine implicată într-un joc suprarealist de crimă și trădare. Compulsia este regizată de regizorul canadian Craig Goodwill, din filmul Patch Town anterior, precum și câteva filme scurte. Scenariul este scris de Brian Clark. Acest premiu a fost premiat la Festivalul de Film de la Torino în 2016. Ketchup Entertainment va lansa Compulsiunea Goodwill-ului în teatrele americane selectate începând cu 6 martie.


Regia: Batan Silva
Actori: Sofía Sisniega, Andrés Almeida, Mauricio Isaac
An: 2018
Gen: Thriller
IMDB: n/a


Compulsion (2018) Online Subtitrat