Compadres (2016)

Compadres (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Enrique Begne
Actori: Omar Chaparro, Kevin Pollak, Erick Elias, Eric Roberts, Aislinn Derbez
An: 2016
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 4.7


Se lucreaza la subtitrare!

<83Pft9vBVS8/aliatii" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Compadres

Garza, fost poliţist, îşi plănuieşte răzbunarea împotriva lui Santos, un gangster care i-a făcut o înscenare, şi se aliază în mod surprinzător cu un tânăr hacker care a reuşit să fure din conturile lui Santos 10 milioane de dolari.


Trailer Compadres


Review Compadres

México produce foarte rar filme de acțiune, este întotdeauna comedie sau dramă, dar de data aceasta au făcut-o, și a făcut-o bine! Scenele, efectele, muzica totul perfect montat! Calitatea producției este foarte bun, asa ca da o încercare. Dacă vă așteptați un film de acțiune la fel ca cele cu The Rock sau cu Jason Statham, vreau să spun NU este nici un film potrivit pentru tine. Aceasta este comedie, comedie de acțiune, și dacă nu înțeleg umorul american, atunci nu critica acest film. Filmul are o mulțime de acțiune și de bune scene de lupta, arme, bani, sânge și cel mai bun, umor!

Poate că Omar Chaparro nu a fost tipul perfect pentru rolul principal, dar el este un actor de comedie foarte bun, așa că am nu se plânge. Pe de altă parte, Joey Morgan face un loc de muncă mare, cu un rol mai serios. Daca esti mexican vei recunoaște chiar și o mulțime de camee de la mai multe celebritățile pe care eu sunt sigur că va face să râzi.

Filmul este amuzant, perfect pentru relaxare un pic, o mulțime de râde, foarte bine făcut. Dacă aveți șansa de du-te-l vezi! Daca iti plac filmele, cum ar fi tipul Hangover, atunci va place asta.