Comoara nationala – National Treasure (2004)

Comoara nationala – National Treasure online subtitrat este un film despre un jaf de inalta clasa combinat cu o cautare disperata dupa o comoara straveche. Tehnici moderne super-sofisticate pentru descoperirea unui mister de doua mii de ani; totul pe un fundal in care apar cele mai faimoase monumente, asezari si repere-simbol din istoria Americii.

Producatorul Jerry Bruckheimer si regizorul John Turteltaub colaboreaza din nou pentru a aduce pe ecrane o aventura proaspata si impresionanta ca apa unei cascade.

Din misterele acoperite de trecerea timpului, apare un film modern de actiune despre o vanatoare de comori. NICOLAS CAGE, laureat al premiului Oscar, interpreteaza rolul lui Benjamin Franklin Gates. Un barbat care si-a petrecut toata viata incercand sa descopere o comoara despre care azi, putini mai sunt cei care cred in ea. Este vorba de comoara Templierilor, care se crede ca ar fi fost ascunsa in America. De sase generatii, familia Gates incearca sa o descopere folosindu-se de indiciile lasate de Parintii Fondatori ai Americii.

Comoara nationala - National Treasure (2004) Online Subtitrat


Regia: Jon Turteltaub
Actori: Nicolas Cage, Diane Kruger, Justin Bartha
An: 2004
Gen: Actiune, Aventura, Mister
IMDB: 6.8


National Treasure (2004) Online Subtitrat


Trailer