Commando 2 (2017)

Când guvernul indian din filmul Commando 2 online subtitrat hotărăște denominarea monedei naționale, Karan, un luptător de comando, se alătură într-o misiune pentru recuperarea banilor negri, care au fost depuși la băncile din străinătate de diferiți oameni influenți din India, prin intermediul lui Vicky Chaddha, un notoriu fost broker a cărui înfățișare nu o cunoaște nimeni. Karan este coleg în aceasta echipă cu inspectorul Bhavna Reddy, cu colonelul Bakthwar și hackerul Zafar, și împreuna vor încerca să dejoace planurile lui Vicky și să recupereze pentru poporul indian toți banii negri ascunși de potentații Indiei, în bancile din străinătate. Oare vor reusi sau planul lor va esua?

Vizionat Prima zi Primul spectacol al acestui thriller de acțiune bazat pe bani negru, India, cea mai critică problemă. Un agent de poveste fracțiune de bani negri a fost capturat de poliția din Malaysia, iar India trimit cele mai bune agenții lor să-l aterizeze în condiții de siguranță în India, astfel încât banii negri pot fi recupera de la el, și, evident, fiecare individ, fie agenți, miniștri și omul de afaceri au lor secrete proprii în această afacere, și de a crea o mulțime și o mulțime de torsiune la intervale regulate.

Direcția de la un actor de comedie Deven Bhojani este uimitor; si acest lucru arata ca un roaderea unghiilor de la filme indiene online Commando 2 din toate unghi; melodii inutile, nici o comedie și dramă inutile, nici un deșeu timp, nu la toate; filmul a fost complet punct la punct și nu a pierdut timp de audiență și; prin urmare, se va evalua un ritm rapid unul, melodii; deci care nu sunt necesare sau unghi romantic nu au fost întinse de mult.


Regia: Deven Bhojani
Actori: Vidyut Jamwal, Adah Sharma, Esha Gupta
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Crima, Indiene
IMDB: 5.2


Commando 2 (2017) Online Subtitrat