Coming Home (2014)

Coming Home (2014) Film Online Subtitrat

Titlu original: Gui lai
Regia: Yimou Zhang
Actori: Li Gong, Daoming Chen, Huiwen Zhang
Anul: 2014
Gen: Drama
Durata: 109 minute
IMDB: 7.3

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Filmmaking Coming Home nu se mai tradițional sau fără vârstă decât “Coming Home”, o dramă de familie maestru chinez Zhang Yimou lui de vinovăție, iubire și reconciliere stabilită în timpul urma Revoluției Culturale. Sfasietoare în descrierea sa de vieți obișnuite afectate de tulburări politice, această odă la valorile fundamentale care supraviețuiesc chiar și în astfel de circumstanțe cumplite are o gravitate epic care amintește un alt mare dragoste istorică, “Doctor Jivago”. In timp ce spectatorii mai tineri se pot găsi în stil clasic Zhang și perioada de jegosi fondul prea demodate pentru a se angaja, bogat împingere melodramatice filmului a deschis porțile pentru publicul interne din Coming Home, incasari de aproape valoarea de 19,6 milioane $ în cinci zile. Sony Classics va lansa filmul Stateside.

“Coming Home” este adaptat după romanul “Lu penal Yanshi” de romancierul american bazat pe Yan Geling, a cărui “Cele 13 Flori din Nanjing” a fost adaptat în Zhang “Florile de război”. In timp ce fictiune Yan a lui trasat viața lui Lu din sale tineretul ca un dandy Shanghainese bogat și american educat intelectual, scenariul lui Zou Jingzhi ( ‘The Maestru, “Zhang” Riding Alone pentru mii de mile “) se concentrează numai pe etapele finale ale vieții sale, permițând astfel Zhang să evite heavy- grandilocvență pronunțate de “Flowers” în favoarea simplității august a altor lucrări sale stabilite în același mediu, “sub copac Hawthorne” și “The Road Home.”

Este China, la începutul anilor ’70. profesor de gimnaziu Feng Wanyu (Gong Li, care ultima dată a colaborat cu Zhang în 2006 a lui “Blestemul florii de aur”) este căsătorit cu profesor de colegiu Lu Yanshi (Chen Daoming, “Back to 1942”), care a fost catalogat de dreapta și a trimis departe pentru “reeducare”. fiica ei adolescent, Dandan (nou venit Zhang Huiwen), care a crescut fără amintiri despre tatăl ei, este un dansator promițător într-o trupă de balet de propagandă. Într-o zi, mama si fiica a primi o veste de evacuare a lui Lu din filme online Coming Home; acestea sunt avertizat de către oficialii partidului districtul la “trage o linie clară” și să-l raporteze, dacă este necesar. Lu furișează înapoi acasă și se execută în Dandan, care, după hankering rolul primului balerina, se indragosteste de momeala unui spion partid și apoi tatăl ei in Coming Home, în.

Cotlet de regie Zhang poate fi văzut în coregrafia acasă întoarcerea secretă a lui Lu, un act de echilibrare pasionantă limitată la o singură locație compactă. trădarea lui Dandan Lu, care se desfășoară la viteza luminii într-o stație de tren aglomerat, siguranțe fiorul unei urmăriri clasice din Coming Home cu agonia încercării și imposibilitatea de a-l salva de la captura de frenetic Feng.