Comedy Central Roast of Bruce Willis (2018)

Comedy Central Roast of Bruce Willis online subtitrat este o comedie traditionala in care celebritati, comici si prieteni se distreaza cu glume catre actorul Bruce Willis. Formula este un grup de prieteni care glumesc intre ei, dar se iubesc si impartasesc povestea de fundal. Asta s-a schimbat intr-un grup de oameni aleatorii care adesea recunosc ca nu stiu de ce sunt acolo.

Joseph Gordon-Levitt este cea mai slaba gazda de pana acum. Nu orice mare actor poate fi amuzant, iar glumele lui nu pot genera interes general. Dennis Rodman a fost evident “de ce naiba este acolo?”. Nu este un moment amuzant, de la o persoana care nici nu ar trebui sa fie acolo.

Nici macar nu-l invinovatesc pe Rodman, ci pe producatorii care l-au intrebat. Bineinteles ca Jeff Ross este amuzant, dar nu exista surprize, iar puterea sa nu poate salva mizeria mediocra Comedy Central Roast of Bruce Willis online subtitrat. Numai Edward Norton a fost extraordinar de amuzant si distractiv. Glumele sale nu erau previzibile, ci o poveste coerenta cu inima.


Regia: Joel Gallen
Actori: Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt, Edward Norton
An: 2018
Gen: Comedie
IMDB: 6.5


Comedy Central Roast of Bruce Willis (2018) Online Subtitrat