Comedie de groază 3 – Scary Movie 3 (2003)

Totul incepe in Comedie de groază 3 – Scary Movie 3 online subtitrat cand reportera speciala Cindy Campbell (Anna Faris) porneste la drum. Pentru a gasi subiecte importante in centrul pariurilor de televiziune. Descopera imediat o desfasurare incredibila a unor retele in dezvoltare ce includ atacuri ale extraterestrilor, casete video cu crime; urme ale navetelor spatiale, profetii despre Cel Ales, copii cu ochi ciudati, rapperi albi ambitiosi si chiar o altercatie cu Michael Jackson.

Confruntandu-se cu conspiratii de mari proportii si cu echipa de oameni foarte ciudati care o urmaresc, Cindy trebuie sa se lupte sa opreasca invazia maleficului asupra lumii – totul fara a precupeti nici un subiect din asaltul “SCARY MOVIE”, asupra intorsaturilor rapide de situatie care prezinta adevarata imagine a scenelor originale.

Fara a fi vreo capodopera, filmul Comedie de groază 3 – Scary Movie 3 online subtitrat are un haz nebun prin umorul pervers pe care il practica. De la ”8 Mile” la ”Signs” si mai ales la ”The Ring”, nimic nu scapa neparodiat, se face misto de filme cu mare succes la public si aceasta asigura si succesul la public al parodiei. Conditia este sa fi vazut filmele de care se face haz si sa ai simtul umorului mai mult decat media. In acel caz distractia este asigurata.


Regia: David Zucker
Actori: Anna Faris, Charlie Sheen, Regina Hall
Anul: 2003
Gen: Comedie
Durata: 84 minute
IMDB: 5.5


Scary Movie 3 (2003) Online Subtitrat