Erezia – Come Sunday (2018)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

O criza existentiala il aduce pe renumitul predicator fundamentalist Carlton Pearson din filmul Erezia – Come Sunday online subtitrat, pe un nou drum spiritual care-i pune in pericol tot ceea ce ii este drag.

Acesta este un film biopic care povesteste despre un predicator care a ajuns la concluzia ca toti oamenii si pacatele lor sunt ispasiti de Crucea lui Hristos; indiferent daca are sau nu o relatie cu Hristos. Filmul Erezia – Come Sunday online subtitrat prezinta o buna valoare de actorie si de productie; dar scenariul doar scapa suprafata schimbarii interne si intelectuale pe care a imbratisat-o Pearson care l-a dus in erezie si heterodoxie. Ca evanghelic, a crezut in doctrinele lui Calvin despre ispasirea totala si ispasirea substitutiei penale.

Imi place mesajul acestui film Erezia – Come Sunday online subtitrat: despre razvratirea impotriva autoritatii si ceea ce este acceptat ca normal; pentru a sprijini intotdeauna ceea ce este bine. De asemenea, este, desigur, incluziunea si provocarea traditionalismului si a religiei, astfel incat nimeni sa nu fie vreodata abandonat sau oprimat; chiar daca inseamna ca voi insiva va fi ostracizat. Nu poti sa invingi mesajul acestui film si e frumos filmat si regizat, iar Ejiofor este fantastic.

Erezia - Come Sunday (2018) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Erezia
Regia: Joshua Marston
Actori: Chiwetel Ejiofor, Gerard Catus, Allie McCulloch
An: Filme Online 2018
Gen: Drama
IMDB: 5.9


Come Sunday (2018) Online Subtitrat


Trailer


PortalulTauTV.com
Erezia - Come Sunday (2018) Online Subtitrat in Romana

Come Sunday (2018)

Notă film - PortalulTauTV.net:
4